1-es típusú diabetesz és az Élet

Élet diabéteszessel

Élet diabéteszessel

Ember kísérlet

2017. május 28. - NVeroni

Egy ideje hallgattam

 Több okom is volt rá: minimális, illetve nulla közeli szabadidő, valamint a címben foglaltak szó szerint 

Immár több, mint 2 hónapja, hogy megkaptuk az ajándék csomagunkat. Több, mint két hónapja próbáljuk megfejteni a jövőt. Nem tudom, hogy másban is felmerült-e az amit most én megfogalmazok. 

Minden egyes típusú cukorbeteg, aki nem sajnálja a tesztcsíkokat és a pénzt azt hiszem rájön, hogy a feladat amit kapott kb lehetetlen. Délben meg kell tudnod jósolni, hogy hogyan fog működni és reagálni a szervezet 2, 3, 4, 6 óra alatt és múlva. 

Május 10 óta küzdöttünk a nagyon magas és a rettenetesen magas vércukorszinttel. Emeltük az adagokat, egy hét után végre orvosi engedéllyel. A héten végre elviselhetőnek mondható eredmenyeket produkáltunk, pénteken már jót. Aztán nehogy már rendben legyen minden jött a szombat és buuuuuum. Behipóztattam a gyereket. Egy vacsora előtt (18:00) mért viszonylag magas 10,2 szintre adattam 6 egységet. Aztán 19:30kor gyerek éhes, kicsit remeg. Mér. 3,0  Sose volt ilyen alacsony. Tehát sok volt az inzulin. Előtte nap 6,8ról az 5,5 adag 5,7re vitte le. Tehát azóta századszor is végig gondolva a döntés a fél adagos emelésről teljesen jónak tűnik. És mégse volt az. 

Tehát mi ez, ha nem kísérletezgetés? Tiszta emberkísérlet orvosi engedéllyel, minimális felügyelettel, törvényesen, sőt előírás szerűen. 

Lehet, hogy az én egyéniségemből fakad, hogy mindig a jó döntést, a legjobb döntést akarom meghozni és rettenetesen zavar, hogy előre sose tudhatod, hogy a döntésednek mi lesz a következménye. 

Ami biztos, hogy Tomi szervezete nem sok inzulint termel, hiszen napi 23 egységet igényel, ami a testsúlyának már a 67%a.

Kísérletezünk tovább.... Ma is, holnap is és utána is rendületlenül 

A bejegyzés trackback címe:

https://diabeteszes.blog.hu/api/trackback/id/tr4012546339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása